Lille institution – Stort hjerte

Velkommen

Til Kragereden – Det private børnehus

Nærvær – tryghed – udvikling er nøglebegreber hos os

Kragereden er en idræts- og bevægelsesinstitution certificeret under DGI, hvilket indebærer at vi understøtter børnenes udvikling og læring gennem aktivt brug af kroppen. Vi har bevægelse og læring som en fast del af ugens program.

Vi er meget ude – både på vores legeplads, i skoven eller andre steder hvor vi kan bruge vores kroppe. Vi mener at det at røre sig og bruge sin krop øger indlæringen hos børnene og giver friske og glade børn.
I vuggestuen bliver der f.eks. lavet motoriske sanglege, gået ture i den nærliggende skov. I børnehaven er der f.eks. cykeldage, hvor børnene medbringer egne cykler – og cykelhjelme. Vi øver os på at cykle, og når børnene er trygge ved det, kører vi små ture.

Vi er en lille institution med plads til 10 vuggestuebørn på en stue og 36 børnehavebørn, fordelt på en mellemgruppe og en storegruppe, erfarent og dedikeret personale og hyggelige rammer. Der bliver lagt vægt på en tæt kontakt imellem personale og forældre, hvilket gør Kragereden til et trygt sted for både børn og forældre.

Aktuelt

Kære forældre.
Skulle I ønske en plads til Jeres barn/børn i Kragereden, skal I være ude i god tid.
Vi har stor efterspørgsel på pladser både i vuggestue og børnehave.
Skulle I være sent ude, er der dog stadig mulighed for at stå på venteliste.
I finder opskrivningsformularen i menuen foroven.


Åbningstider For Kragereden
– Det private børnehus


Mandag – torsdag
6.30 – 17.00

Fredag
  6.30 – 16.00Her finder du os

Kraghave Gaabensevej 112, 4800 Nykøbing F, Tlf.: 53773154